Holland Heater

Over Holland Heater

De basis voor het bedrijf Holland Heater  is gelegd in 1975 door de heer J. van Dijk (senior) in De Lier.
Vanaf dat jaar is Holland Heater gestart met de ontwikkeling en productie van hete lucht kachels en ventilatoren voor met name de tuinbouw sector en later ook in de agrarische sector.

Holland Heater ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment hete lucht kachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van stallen en kassen. Holland Heater is wereldwijd actief als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit,  flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. 

Jan van Dijk:
''We streven naar een stabiele groei en relatie met onze klanten, waarbij toegevoegde waarde voor en service naar onze klanten en eindgebruikers de basis is. Door meer dan 35 jaar ervaring, kennis en nauwe contacten met de tuinbouw en agrarische sector wereldwijd zijn wij in staat om de vraag van onze klanten en eindgebruikers naar kwalitatief hoogwaardige en concurrerende producten en systemen in te vullen.

De agrarische- en tuinbouwsector ontwikkelen zich in een hoog tempo waarbij Nederland wereldwijd toonaangevend is.
Door schaalvergroting in de agrarische en tuinbouwsector worden de investeringen en daarnaast  de financiële belangen steeds groter. Betrouwbaarheid en kwaliteit van de toegepaste producten en systemen voor verwarming en ventilatie van de stal of kas zijn van levensgroot belang. Holland Heater neemt geen risico en levert zonder uitzondering kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en veilige producten.
Door steeds strenger wordende milieu -eisen, innoveert Holland Heater continue duurzame producten en systemen om het klimaat en milieu binnen en buiten de stal en kas voor mens en dier te verbeteren. Een perfect voorbeeld van dergelijke innovaties is de ontwikkeling van de IFH-heater en HHW warm water unit welke voldoen aan de RAV-richtlijnen.

Service en leverbetrouwbaarheid vormen naast kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten een essentieel deel van de basis van Holland Heater. Wanneer nodig, bieden wij wereldwijd onze distributeurs, dealers, installateurs en eindgebruikers directe of indirecte ondersteuning  om ervoor te zorgen dat de producten van Holland Heater zonder problemen functioneren en voor de eindgebruiker de toegevoegde waarde oplevert waarvoor de producten gemaakt zijn''.

Twitter Facebook Youtube