Power Plants Australië versterkt Holland Heater wereldwijd dealernetwerk

Powerplants en Holland Heater hebben een dealerovereenkomst getekend voor de Australische tuinbouwmarkt.
Met meer dan 25 jaar ervaring is Powerplants toonaangevend in de Australische tuinbouwsector en heeft het zich bewezen met efficiënte, op maat gemaakte oplossingen in plantaardige productieomgevingen. Holland Heater is een wereldspeler op het gebied van verwarming en ventilatie met een breed assortiment heteluchtverwarmers en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van kassen. Haar innovatieve producten bieden duurzame verwarmingsoplossingen in de tuinbouw en agrarische sectoren over de hele wereld.
De indrukwekkende markt- en productkennis van Powerplants, in combinatie met de uitgebreide ervaring van Holland Heater met de ontwikkeling en productie van uiterst betrouwbare verwarmings- en ventilatie-units, biedt nieuwe mogelijkheden voor Australische telers.
Powerplants voegt niet alleen de gecertificeerde verwarmingsoplossingen van Holland Heater toe aan haar productassortiment, maar fungeert ook als servicepunt, voorraadlocatie en onderhoudsleverancier. Dit betekent dat u een beroep kunt doen op Powerplants wanneer u hen nodig heeft en zeker kunt zijn van voortdurende professionele hulp.
De samenwerking verbindt twee sterke spelers uit de sector en brengt de levering van luchtverwarmers en ventilatiesystemen van hoge kwaliteit op de Australische markt.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met
Hans Koornneef
Commercieel Manager
Holland Verwarmingen
hk@hollandheater.nl
-
Carl Van Loon
CEO
Powerplants Australië, een PB Tec Group Company
Carl.VanLoon@powerplants.com.au