Roxell neemt Holland Heater over

Roxell neemt Holland Heater over

Roxell heeft vandaag aangekondigd dat het Holland Heater heeft overgenomen via moederbedrijf CTB Legacy Holding BV. Holland Heater is in 1976 opgericht en is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van heteluchtkachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van stallen en tuinbouwkassen. Het bedrijf is gevestigd in De Lier (Nederland) en beschikt over een internationaal distributienetwerk. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Holland Heater houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en produceren van open en gesloten verwarmingssystemen, gas- en oliekachels, ventilatoren voor veehouderijen en tuibouwkassen, en warmwatertoestellen voor veehouderijen. Het uitgebreide assortiment convectieverwarming van Holland Heater is de perfecte aanvulling op de (infrarood) stralingsverwarmingsproducten van Roxell voor veehouderijen.

“Holland Heater is een verwarmings- en ventilatorbedrijf met een uitstekende reputatie en beschikt over meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring”, aldus Gino van Landuyt, managing director van Roxell. “Hun innovatieve gesloten verwarmingssystemen en warmwaterverwarmers zorgen ervoor dat Roxell zijn verwarmingsassortiment kan versterken en nog meer distributeurs en klanten overal ter wereld van dienst kan zijn.”

Jan van Dijk, eigenaar en managing director van Holland Heater, over de overname: “We zijn verheugd dat Holland Heater de mogelijkheid krijgt om zijn marktaandeel in verwarmingssystemen en ventilatoren verder uit te breiden via het brede, internationale distributienetwerk van Roxell. Onze eersteklas, innovatie producten zullen klanten van Roxell die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte producten, zeker aanspreken.”

Over Holland Heater
Holland Heater (www.hollandheater.nl) ontwikkelt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment heteluchtkachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van stallen en tuinbouwkassen. Holland Heater is wereldwijd actief als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid.

Over Roxell
Roxell (www.roxell.com) is marktleider in automatische voer-, drink-, nest-, ventilatie- en verwarmingssystemen voor het pluimvee- en varkensbedrijf. De systemen van Roxell zijn internationaal bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en productieresultaat. De innovatieve oplossingen van het bedrijf zijn vaak baanbrekend en sluiten perfect aan bij de behoeften van hun klanten. Roxell bv is een dochteronderneming van CTB, Inc. CTB, Inc. (www.ctbinc.com) is een toonaangevende wereldwijde ontwerper, fabrikant en distributeur van oplossingen die door hun klanten voornamelijk worden gebruikt voor het bewaren van graan, het fokken van varkens en pluimvee voor vlees en eieren en het verwerken van kippenvlees, vis en ander voedsel.

Terug naar overzicht
<Nieuws 4 van 5>