Ventilatoren

Kasventilatoren voor tuinbouwbedrijven

Een fan of ventilator nodig voor recirculatie in uw kas of foliekas? Holland Heater ontwikkelt en produceert industriële kasventilatoren voor tuinbouwbedrijven.

Ventilatie in de kas
Een te hoge luchtvochtigheid in de kas blijft een belangrijk probleem in de tuinbouwsector. Daarmee neemt de kans op ziekte- en infectiedruk toe. Holland Heater heeft verschillende industriële ventilatoren op de markt gebracht die voldoen aan de hoge eisen die in de tuinbouw gelden.

Recirculatieventilator
Met de recirculatieventilator wordt de luchtstroom in de kas op gang gebracht. Deze rustige luchtbeweging zorgt niet alleen voor een drogere kas en dus een afname van de ziektedruk, maar leidt ook tot een gelijke temperatuurverdeling in de kas. Dit creëert een evenwichtige groei van uw gewas. De ventilatoren zijn toerenregelbaar. U kunt dus zelf de snelheid van de luchtstroom bepalen.

Gevelventilator
Voor deze ventilator is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en een motor die wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit. Daarmee is de kas gevelventilator een zeer betrouwbare ventilator voor gewassen zoals sla, radijs, tomaat, bloemen en potplanten.

tuinbouw ventilatoren

Kasverwarming en ventilatoren voor tuinbouw